ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ 2018

Ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Αναγέννηση  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το  2018 στο Κτήμα CASARMA στην Νέα Κηφισιά Αττικής την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Γεώργιος Τσιράκης  καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και   παρουσίασε απολογισμό του έργου για το έτος  2017 και στόχους μας για το έτος 2018 .

Την βασιλόπιτα μας ευλόγησε o Πατήρ Αλέξανδρος

Κοντά μας είχαμε την τιμή να παρευρίσκονται o Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα  Αττικής Κύριος Καραμέρος Γεώργιος καθώς και εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Διευθυντής Β’ κλάδου Υποστράτηγος Κύριος Λυμπερίου Σπυρίδων.

  Τα Μέλη του Δ.Σ του συλλόγου μας  με τις οικογένειες τους ,τα παιδιά μας φίλοι του Συλλόγου  και το εκπαιδευτικό μας προσωπικό.

  Ο Σύλλογος μας βράβευσε  λόγω της συνεισφοράς του στον Σύλλογο μας το Γενικό Επιτελείο Στρατού και ευχαρίστησε αποδίδοντας αναμνηστικό του Συλλόγου μας τον Αντιπερειφεριάρχη Καραμέρο Γεώργιο για την προσφορά της Περιφέρειας Αττικής στον Σύλλογο μας.

  Η βραδιά συνεχίστηκε με ελαφρύ γεύμα , ποτό χορό με  μουσική από τον DJ Τσούλο Παναγιώτη, αλλά και υπέροχα δώρα που μοιράστηκαν στους παρευρισκομένους  μετά από κλήρωση!

Φωτογραφίες