ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2017- ΛΑΕΔ

Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ βαδίζοντας τα 15 χρόνια ζωής με πλούσιο έργο προσφοράς στα αυτιστικά παιδιά και στις οικογένειες τους, πραγματοποίησε την κοπή  της  βασιλόπιτας  στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων ( Λ.Α.Ε.Δ.) το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2017.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Γεώργιος Τσιράκης αφού καλοσώρισε τους παρευρισκομένους  παρουσίασε απολογισμό του έργου για το 2016 και τους στόχους για το 2017 .

Την εκδήλωση μας πλαισίωσε με την μουσική της ορχήστρας της Στρατιωτικής μουσικής της ΑΣΔΥΣ καθώς και ο ταλαντούχος τραγουδιστής Σταύρο Χαλιαμπάλιας με τους μουσικούς του.

Την βασιλόπιτα μας , ευλόγησε o εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ Χριστόπουλος.

Κοντά μας είχαμε την τιμή να παρευρίσκονται :

Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυρία Βούλτεψη Σοφία

Η Περιφερειακή  Σύμβουλος Κυρία Τσαβαλιά Βιβή  εκπρόσωπος της περιφερειάρχη Αττικής  Κας Δούρου Ρένας.

Ο Διευθυντής της ΛΑΕΔ Ταξίαρχος Κος Ρέλλιας Γεώργιος.

Από την Ασφαλιστική Εταιρεία ALLIANZ εκπροσώπησαν οι Κυρίες Πανάγου Τζούλη και Μεσίνη Μαριτίνα.

  Τα  Μέλη  του συλλόγου μας  με τις οικογένειες τους ,τα παιδιά μας και το εκπαιδευτικό μας προσωπικό καθώς και πλήθος γνωστών και φίλων του Συλλόγου μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

  Ο Σύλλογος μας βράβευσε  λόγω της συνεισφοράς τους στον Σύλλογο μας την  Αρχιτέκτονα Μηχανικό Κυρία Πατσιούρα Φρίντα καθώς και το Σωματείο Παραδοσιακών Χορών «Άσκαυλος».

  Η βραδιά συνεχίστηκε με ελαφρύ γεύμα , ποτό αλλά και υπέροχα δώρα που μοιράστηκαν στους παρευρισκομένους από την λαχειοφόρο αγορά!